Прозрачен/бял/розов UV изграждащ гел за ноктопластика - 5/15/30/50 гр.

  • Марка: Silcare
8,90 лв.

Благодарение на ноктопластиката всяка дама, която трудно постига дължина на ноктите, може да се радва на дълъг маникюр. Съвременните продукти позволяват бърз, здрав и надежден резултат, без много суетене.

Този изграждащ гел е еднофазен, което означава, че може да се използва и като база, и като скулптуриращ гел, и като запечатване. Качествената му формула позволява едновременно здравина и гъвкавост на ноктопластиката. Осигурява здрава връзка на естествения нокът с гела и на удължителя с гела. С него можете да направите укрепване на естествени нокти, без да изграждате дължина. По този начин всички дами с чупливи и разслояващи се нокти постепенно постигат мечтаната естествена дължина.

Прозрачният гел има лек виолетов блясък, идеален за изграждане върху удължител или форма.
Белият гел е подходящ за френски маникюр.
Розовият гел е с леко прозрачен цвят, доближаващ се максимално до естествения цвят на нокътната плочка. Подходящ е за френски маникюр. Той е по-гъст от останалите цветове и изключително лесен за работа, затова е подходящ и за начинаещи, тъй като степента на самоизравняване е по-ниска, в сравнение с прозрачния.

Изграждащият UV гел безпроблемно може да се комбинира с други продукти за маникюр - да се смеси с друг вид гел или акрил. Притежава средна гъстота и свойството да се самоизравнява.

Полимеризира се в лампа 36W за 2 минути или 1 минута в комбинирана UV/LED лампа. След почистване на лепкавия слой не е необходимо допълнително полиране, тъй като притежава блясък.

Изберете цвят и грамаж от падащото меню.

Как да направите ноктопластика или укрепване - стъпка по стъпка - четете ТУК.

Доставка

Експресна доставка - 24 часа.
Еконт - до офис - 4.80 лв.
Спиди/Рапидо - до адрес - 4.80 лв.
Спиди/Рапидо - до офис - 3.90 лв.
Безплатна доставка - поръчки над 120 лв.