За нас
За нас

Елегантен онлайн магазин с всичко необходимо за маникюр и ноктопластика в салона и дома. Предлагаме висококачествени продукти за професионална и лична употреба: гел лакове, гелове за изграждане, инструменти, консумативи, материали за арт маникюр, UV и LED лампи, електрически пили и др.

Като директен вносител, всички наши продукти са с етикети на български език съгласно законовите изисквания за разпространение и съхранение на химични и козметични продукти в магазините и употребата им в салоните за красота.

Ние сме изключителният вносител на професионални гел лакове Mixcoco за България, предлагащи изключително качество - покривност, дълготрайност и палитра от 200 цвята.

При нас пазаруват както маникюристи с дългогодишен опит, така и дами, които разчитат на себе си за блестяща визия, дами, които са в крак с тенцендиите и последните новини от света на модата и козметиката.

Как да поръчам от Noktoplastika.Net?

#какдапоръчам #козметиказаманикюр #ноктопластика #салониварна #мамаиаз #маникюрварна #материализаманикюр #магазинматериализаманикюр #маникюр Включете субтитрите, за да видите пълната инструкция! При следваща поръчка, след като влезете в профила си, вс