За нас - политика, цели, ценности

За нас - политика, цели, ценности

Noktoplastika.Net е елегантен онлайн магазин с всичко необходимо за маникюр и ноктопластика в салона и дома. Предлагаме висококачествени продукти за професионална и лична употреба: гел лакове, гелове за изграждане, инструменти, консумативи, материали за арт маникюр, UV и LED лампи, електрически пили и др.

Noktoplastika.Net предлага продукти, които прескачат на следващото ниво, като решават проблемите и неволите на клиентите.

Нашата гама козметика за маникюр и ноктопластика е с трайни качества, даваща по-висока удовлетвореност на напълно достъпна цена. Клиентите оценяват това още след първата употреба. Продуктите са професионални и напълно лесни дори при използване от начинаещи маникюристи или дами, за които маникюрът и педикюрът са хоби.

Производителите, които представляваме, прилагат интелигентен подход при създаването на всеки отделен продукт за маникюр, като залагат на иновативни формули с щадящи здравето съставки.


Като директен вносител, всички наши продукти са с етикети на български език съгласно законовите изисквания за разпространение и съхранение на химични и козметични продукти в магазините и употребата им в салоните за красота.

Ние сме изключителният вносител на три от най-добрите марки професионална козметика за салона: Silcare - Полша, Kodi - Украйна, гел лакове Mixcoco - Холандия и инструменти Сталекс - Украйна. Noktoplastika.Net е изключителен представител на гел лакове Mixcoco за България, предлагащи изключително качество - покривност, лесна употреба, дълготрайност и палитра над 200 цвята.

При нас пазаруват както маникюристи с дългогодишен опит, така и дами, които разчитат на себе си за блестяща визия, дами, които са в крак с тенцендиите и последните новини от света на модата и козметиката.

Стараем се да откликнем на всяка ваша нужда чрез задълбочен анализ и познаване на често срещаните проблеми в салона. Целта ни е да предложим както изчерпателен асортимент, така и индивидуален подход с професионално обслужване. За нас обратната връзка от нашите клиенти е ключова за постоянното повишаване нивото на комуникацията, качествения и изчерпателен подбор от продукти. 

За всеки маникюрист от значение са високата продуктивност и креативност. Нашата козметика и материали за маникюр вдъхновяват, улесняват процесите и дават увереност за успешния резултат от всяка процедура.

Как да поръчам от Noktoplastika.Net?

#какдапоръчам #козметиказаманикюр #ноктопластика #салониварна #мамаиаз #маникюрварна #материализаманикюр #магазинматериализаманикюр #маникюр Включете субтитрите, за да видите пълната инструкция! При следваща поръчка, след като влезете в профила си, вс